Buffetten

Wij bieden onderstaand buffetten aan vanaf 30 personen

koud&warm buffet

Zowel de koude gerechten als de warme gerechten worden geserveerd in buffetvorm; waarbij uw gasten zelf bij het buffet de keuze kunnen maken. De grootte van het assortiment is afhankelijk van het aantal personen.

koud/voorgerechten buffet

Vissalade
De basis bestaande uit tonijn-huzarensalade,
afgemaakt met rijkelijke garnituren van gerookte zalm, gerookte makreel en
Noorse garnalen

 Vleessalade
De basis bestaande uit kip-rundvleesalade,
afgemaakt met rijkelijke garnituren van gebraden rosbief, salami, en beenham,
rauwe ham(serranoham) met meloen

Supplementen
Stokbrood met daarbij kruidenboter, tappenade en roomboter
Rauwkostsalade

 warm/hoofdgerechten buffet

Visgerecht
Stoofpotje van diverse vissoorten in knoflookroomsaus

Vleesgerechten
Saté van de haas met satésaus
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Spare ribs
Kipstukjes, gebakken met ananas, ui en noten

Supplementen
Twee aardappelgarnituren(friet en gebakken aardappelen en/of aardappelkroketjes)
Diverse sauzen: mayonaise/knoflooksaus/cocktailsaus/curry

 Prijs: € 27,50 p.p.

***************************************************************************************

Koud&warm buffet DorpsKamer de Luxe

Een combinatie van Buffet en Live Cooking; We beginnen met het uitserveren van een amuse-soepje. Als koud gedeelte wordt een royaal assortiment in buffetvorm geserveerd.
Het warme gedeelte bestaat deels uit buffet en deels uit Live Cooking; onze koks bereiden a la minute in de ruimte bij het buffet middels Live Cooking een assortiment gerechtjes, welke worden uitgeserveerd. Daarnaast serveren we enkele gerechten in buffetvorm.

De grootte van het assortiment is afhankelijk van het aantal personen.

koud/voorgerechten buffet

Amuse soepje uitgeserveerd

Vissalade
De basis bestaande uit Pasta-Tonijn
Afgemaakt met rijkelijke garnituren van Gerookte Zalm, Gerookte Makreel, Gerookte Forel en Gerookte Paling
Viscocktail
Noorse Garnalencocktail en/of
Mossel-Knoflook cocktail

Vleessalade
De basis bestaande uit Kip-Rundvleesalade
Afgemaakt met rijkelijke garnituren van Gebraden Rosbief, Varkensrollade,
Gerookte Kip en/of Beenham
Rauwe ham (serranoham) met meloen
Gerookte Eendenborstfilet met een dressing rode port en/of
Paté met rodevruchtendressing en noten

Geserveerd met;
Stokbrood met daarbij kruidenboter, tappenade, ailoli en roomboter
Gemarineerde olijven
Rauwkostsalade

 warm/hoofdgerechten live cooking & uitserveren

Gerechtjes als;
Gepelde garnalen in knoflookolie met groene groenten in de wok
Zalmfilet van de bakplaat op kruidenrisotto
Runderentrecote van de bakplaat met kruidenboter
Oosterse varkenshaasspiesjes van de bakplaat
Kipsaté met satésaus

WARM/HOOFDGERECHTEN BUFFET

Visgerecht
Stoofpotje van diverse vissoorten in dilleroomsaus

Vleesgerechten
Saté van de haas met satésaus
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Spare  ribs
Kip piri piri (licht pikant gekruide kippenvleugeltjes) en/of
Kipstukjes, gebakken met ananas, ui en noten

SUPPLEMENTEN
Twee Aardappelgarnituren (friet/gebakken aardappelen en/of aardappelkroketjes)
Diverse sauzen: pepersaus/mayonaise/knoflooksaus/cocktailsaus/curry etc.

 Prijs: € 34,50 p.p.