Buffetten
Wij bieden onderstaande buffetten aan vanaf 30 personen
koud&warm buffet
Zowel de koude gerechten als de warme gerechten worden geserveerd in buffetvorm; waarbij uw gasten zelf bij het buffet de keuze kunnen maken. De grootte van het assortiment is afhankelijk van het aantal personen.
koud/voorgerechten buffet
Vissalade
De basis bestaande uit tonijn-huzarensalade,
afgemaakt met rijkelijke garnituren van gerookte zalm, gerookte makreel en
Noorse garnalen
Vleessalade
De basis bestaande uit kip-rundvleesalade,
afgemaakt met rijkelijke garnituren van gebraden rosbief, salami, en beenham,
rauwe ham(serranoham) met meloen
Supplementen
Stokbrood met daarbij kruidenboter, tappenade en roomboter
Rauwkostsalade
warm/hoofdgerechten buffet
Visgerecht
Stoofpotje van diverse vissoorten in knoflookroomsaus
Vleesgerechten
Saté van de haas met satésaus
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Spare ribs
Kipstukjes, gebakken met ananas, ui en noten
Supplementen
Twee aardappelgarnituren(friet en gebakken aardappelen en/of aardappelkroketjes)
Diverse sauzen: mayonaise/knoflooksaus/cocktailsaus/curry
Prijs: € 31,50 p.p.
***************************************************************************************
Koud&warm buffet DorpsKamer de Luxe
Een combinatie van Buffet en Live Cooking; We beginnen met het uitserveren van een amuse-soepje. Als koud gedeelte wordt een royaal assortiment in buffetvorm geserveerd.
Het warme gedeelte bestaat deels uit buffet en deels uit Live Cooking; onze koks bereiden a la minute in de ruimte bij het buffet middels Live Cooking een assortiment gerechtjes, welke worden uitgeserveerd. Daarnaast serveren we enkele gerechten in buffetvorm.
De grootte van het assortiment is afhankelijk van het aantal personen.
koud/voorgerechten buffet
Amuse soepje uitgeserveerd
Vissalade
De basis bestaande uit Pasta-Tonijn
Afgemaakt met rijkelijke garnituren van Gerookte Zalm, Gerookte Makreel, Gerookte Forel en Gerookte Paling
Viscocktail
Noorse Garnalencocktail en/of
Mossel-Knoflook cocktail
Vleessalade
De basis bestaande uit Kip-Rundvleesalade
Afgemaakt met rijkelijke garnituren van Gebraden Rosbief, Varkensrollade,
Gerookte Kip en/of Beenham
Rauwe ham (serranoham) met meloen
Gerookte Eendenborstfilet met een dressing rode port en/of
Paté met rodevruchtendressing en noten
Geserveerd met;
Stokbrood met daarbij kruidenboter, tappenade, ailoli en roomboter
Gemarineerde olijven
Rauwkostsalade
warm/hoofdgerechten live cooking & uitserveren
Gerechtjes als;
Gepelde garnalen in knoflookolie met groene groenten in de wok
Zalmfilet van de bakplaat op kruidenrisotto
Runderentrecote van de bakplaat met kruidenboter
Oosterse varkenshaasspiesjes van de bakplaat
Kipsaté met satésaus
warm/hoofdgerechten buffet
Visgerecht
Stoofpotje van diverse vissoorten in dilleroomsaus
Vleesgerechten
Saté van de haas met satésaus
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Spare ribs
Kip piri piri (licht pikant gekruide kippenvleugeltjes) en/of
Kipstukjes, gebakken met ananas, ui en noten
SUPPLEMENTEN
Twee Aardappelgarnituren (friet/gebakken aardappelen en/of aardappelkroketjes)
Diverse sauzen: pepersaus/mayonaise/knoflooksaus/cocktailsaus/curry etc.
Prijs: € 39,50 p.p.